27 februarie 2018

ATFCT prezintă o nouă prelegere de succes din seria „Conexiuni umane” (disponibilă în secțiunea Multimedia). Prelegerea susținută de Kyriaki și Petros Polychroni se axează pe un model de terapie dedicat înțelegerii și îmbunătățirii relațiilor de familie și de cuplu prin punerea accentului pe „inima problemei” – emoțiile și impactul lor interpersonal. Astfel, cei doi specialiști abordează: relația cu copiii, relațiile de cuplu și familie în ziua de azi, ce înseamnă să fii tată, cum se cresc copiii, comunicarea non-violentă, scopul familiilor moderne, strategii de evitare a conflictului.  

 

Susținerea conexiunii în relații într-o lume în perpetuă schimbare: noi realități pentru indivizi, cupluri și familii
Kyriaki Polychroni, Petros Polychronis

Timișoara, 24 februarie 2017

 

Întrucât în societatea actuală dificultățile pe care le întâlnim la nivel individual, la nivelul cuplului sau la nivelul familiei sunt expresia unei autonomii înțelese în termeni de individualism, Asociația de Terapie Familială și de Cuplu Timișoara (ATFCT) a inițiat seria conferințelor „Conexiuni umane”, deschise publicului larg și specialiștilor, care abordează diferite teme de interes general din perspectivă psihoterapeutică privitor la relaționarea la nivel sistemic – cuplu, familie, comunitate – și susținute de specialiști de renume mondial.

Prelegerea este susținută de doamna Kyriaki Polychroni, psihoterapeut, trainer și supervizor in terapie sistemică familială și terapia focusată pe emoții, președinte în trecut al Asociației Europene de Terapie Familială și de domnul Petros Polychronis, de asemenea psihoterapeut, trainer și supervizor în terapie sistemică familială și terapie de grup, medic pedopsihiatru, ambii fiind reprezentanți ai Institutului Anthropos din Grecia, primul institut de formare în psihoterapie sistemică familială din Europa. 

Această înregistrare a fost realizată în cadrul conferințelor „Conexiuni umane” organizate de ATFCT în 2017 în Timișoara.